ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ !

paokeisaigr-alexandros1

Τί είχες Γιάννη μου;
Τί είχα πάντα…

Το κενό που αφήνει στην πόλη μας ο «τζογαδόρος» Δήμαρχος, πολύ δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί!
Τώρα είναι ώρα για δάκρυα και περισυλλογή…

Όταν ξεκινούσε η φετινή διοργάνωση, το πρωτάθλημα φαινόταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είχε τα χάλια του, ο Παναθηναϊκός μάταια προσπαθούσε να βρει το δρόμο του, η ΑΕΚ βολόδερνε στα κακοτράχαλα γήπεδα της κατώτερης κατηγορίας, ενώ ο ακατανόμαστος συμπολίτης παρέδιδε εντατικά μαθήματα γεωγραφίας στους οπαδούς του.

Την ίδια στιγμή, λανθασμένοι κυβερνητικοί χειρισμοί, συσσωρευμένα χρέη και φυσικά η ίδια η κρίση, ταλάνιζε βασανιστικά την πόλη και τους θεσμούς της. Η έλλειψη υποδομών, το μειωμένο προσωπικό, η οικονομική ανέχεια, οι υποσχέσεις περί επενδύσεων του Ιβάν του τρομερού αλλά και οι σχέσεις του Άγγελου –τρομάρα του– με τις Χριστοπαναγίες και τα Χερουβείμ, ώθησαν τον πρώτο πολίτη της Θεσσαλονίκης και κατά τα άλλα αξιότιμο κυρ-Γιάννη Μπουτάρη, να στοιχηματίσει υπέρ της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ με τον συνάδελφό του δήμαρχο Πειραιώς.

paokeisaigr-alexandros2
paokeisaigr-alexandros3

Όλοι δύνανται πλέον να κατανοήσουν την φράση του Μέγα Στρατηλάτη: «οι παπαριές δε λύνονται, κόβονται!».

Σε παίξανε στα ζάρια, δυό γαύροι και …μπουτάρια!

Με βάση αυτό το στοίχημα, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, ο κύριος Μπουτάρης θα ελάμβανε το ποσό των 3.000.000 ευρώ σε τρεις ισόποσες δόσεις από τον ακατανόμαστο μαουνιέρη και θα έβαζε ζεστό χρήμα στα άδεια ταμεία του Δήμου. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή ξανα-κέρδιζε ο γαύρος το πρωτάθλημα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα ήταν υποχρεωμένος να μεταφέρει το άγαλμα-σύμβολο της πόλης μας, αυτό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην κεντρική είσοδο του Λιμένος Πειραιώς και μάλιστα με δικά του έξοδα!

Το απόγευμα της Κυριακής, πολύ πριν αρχίσει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, οι γερανοί και τα μαστόρια πιάσανε δουλειά μπροστά σε σαστισμένους συμπολίτες μας που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αν αυτό που βλέπανε τα μάτια τους συνέβαινε στα αλήθεια ή ήταν προϊόν μιας νοσηρής φαντασίας.

Βλέπετε, κάποιοι «μαντέψανε» το αποτέλεσμα ή ήταν πάρα πολύ σίγουροι για τα δικά μας χάλια. Η Μεγαλόχαρη όπως και ο Δήμαρχος ήταν εξαφανισμένοι και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές μας δε στάθηκε δυνατό να έχουμε κάποια δήλωσή τους. Θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους. Αυτή η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και απαιτεί άμεσες εξηγήσεις!

Recommended Posts