ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΟΚΙ ΣΤΗΝ «ΑΝΑΓΚΗ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ !

paokeisaigr_blackspace_toilet

Ουδείς ανάγκης
μείζον ισχύει νόμος

κανένας νόμος  δεν
υπερισχύει της ανάγκης

Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, θα έχουμε τακτική επικοινωνία μέσα από τις σελίδες του paokeisai.gr ενημερώνοντάς σας για τα νέα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου Φίλων ΠΑΟΚ Σελήνης BLACKSPACE. Σε καμία περίπτωση όμως, δε φανταζόμασταν ότι όλο αυτό θα ξεκινούσε με γκρίνια και διαμαρτυρίες –ό,τι άλλωστε συνέβη και με τους επίγειους Συνδέσμους…

Βασική αιτία των παραπόνων μας, η κάθετη απαγόρευση της επίγειας Ζωής (Κωνσταντοπούλου του Βάζελου), για τη χρήση των τουαλετών από ένστολους σε κάθε σύνδεσμο, σύλλογο, όμιλο, υπηρεσία και φυσικά στο γήινο Κοινοβούλιο!!!. Δίνει βέβαια τη δυνατότητα στους ενστόλους να κάνουν «την ανάγκη τους» στο αχανές Διάστημα εφ’ όρου Ζωής (Κωνσταντοπούλου του Βάζελου)! Όπως καταλαβαίνεται, η μπάλα παίρνει και τις τουαλέτες του Διαστημικού μας Σταθμού, μιας και ο πλέον αδαής γνωρίζει ότι μόνον …ένστολοι μπορούν να κατακτήσουν το Διάστημα.

Προσωρινή λύση στο πρόβλημα έδωσε άμεσα ο ακούραστος μεγαλομέτοχος –ο υπερπόντιος Ιβάν ο Κυβερνοναύτης– εφοδιάζοντας με ειδικές τουαλέτες εξωτερικού χωροχρόνου [outerspaceWC ®] το Σταθμό του BLACKSPACE. Δεν έμεινε βλέπετε, στα κούφια λόγια και τις προεκλογικές υποσ-χέσεις της άλλης Ζωής.

paokeisaigr_blackspace_banner300
paokeisaigr_blackspace_toiletpannel

Τα συγχεστήριά μας και στη Ρώσσικη Διαστημική Υπηρεσία και προσωπικά στον προχέσορα Σεργκέι Καζανάκοβιτς εμπνευστή και δημιουργό πρωτοποριακού touch panel (επάνω φωτογραφία), μιας και στο αχανές διάστημα ακόμα και οι πιο απλές κινήσεις απαιτούν ακριβείς χειρισμούς.

Κατά τα άλλα, χέστα Χαράλαμπε…

Recommended Posts