ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ…

paokeisai-barrel

Δε θέλω να σας αγχώσω, από τη συνηθισμένη μου αφέλεια
και καθαρή περιέργεια ρωτάω…

Recommended Posts
Comments
 • some guys
  Reply

  Κάτι σχετικά με το βάθος του βαρελιού και την αντίληψη του μεγέθους.

  Δεν αντιλαμβανόμαστε οι άνθρωποι τα μεγέθη με τον ίδιο τρόπο. Κάποτε είχε γίνει μια προσπάθεια να επικρατήσει ένα καθολικός τρόπος αντιλήψης, όμως ήταν η κ. Σούλα η κομμώτρια, η αδερφή της κουμπάρας μου, που είχε παντρευτεί στα δεκάξι τον Σάκη τον σιδερά απ’ τους Νέους Επιβάτες, που ήρθε να ανατρέψει τα πάντα ξεφτιλίζοντας τον καθολικισμό!

  Αυτή λοιπόν όταν παντρέυτικε τον Σάκη ήταν παρθένα. Ναι, ναι σου λέω, ήταν! Μην κοίτας τώρα που όλες στα δεκάξι βγαίνουν στα μπάρς και μιλούν σε άντρες, τότες ήταν άλλα τα χρόνια, τα κορίτσια ήταν αγνά και αθώα. Η Σούλα λοίπον πίστευε και καλά έκανε η κοπέλα εδώ που τα λέμε, πως ένα πακέτο τσιγάρα απ’ αυτά τα κλασικά του εμπορίου, τύπου μάρλμπορο (το σκληρό πακέτο) που είναι δεν είναι 7 εκατοστά, πίστευε το λοιπόν πως είναι μεγάλα. Έλεγε στον άντρα της «Σάκη μου, αγάπη μου τι μεγάλα τσιγάρα ειν τούτα;» Άντε πές τώρα σε μια δεκαεξάρα πως τα 7 εκατοστά, για τσιγάρα πάντα μιλάμε, μπορούμε να τα συνγκαταλέξουμε στα «μεγάλα». Όλα είναι σχετικά…

  Αυτά είχα να πω και απο δω και πέρα θα χω το στόμα μου κλειστό. Όσον αφορά το αν έχει πάτο το βαρέλι, δεν έχω ιδέα και για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά την ακούω αυτή τη μαγκιά. Στο κάτω κάτω της γραφής, τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε; ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !!!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ekloges-paokeisaigr-100paokeisai-carneval2015