Η ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

paokeisaigr_makaronas

Στο κάτω-κάτω
τί είναι η μακαρονάδα;
Μια τεράστια
παρτούζα σκουληκιών,
Μια πουτανέσκα!

Γι’ αυτό σου λέω Ακάκιε,
τα μακαρόνια θα’ναι ρίσκο!

Σαμουήλ Παστίτσιος,
Ιερομόναχος

Μα πόσα μακαρόνια μπορεί να φάει ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ μέσα σε ένα χρόνο… αναρωτήθηκε αφήνοντας ταυτόχρονα σαφείς υπαινιγμούς, ο βουλευτής Αθηνών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Φίλης. Με παρέμβασή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, έκανε λόγο για «στημένη δουλειά» που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κορβανά του αγνού οπαδού της ασπρόμαυρης αρμάδας και να τον στρέψει εναντίον της πρόσφατα εκλεγμένης για «πρώτη φορά αριστερά» Κυβέρνησης.

«Οι δημοσιογράφοι που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ –παρακινούμενοι από γνωστά οικονομικά συμφέροντα– έκαναν ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, ξεχνώντας την πρόσφατη γενναιοδωρία της στο θέμα του διακανονισμού των χρεών της ΠΑΕ στο Δημόσιο». Και συνέχισε απτόητος την αντεπίθεσή του δηλώνοντας με στόμφο: «Σήμερα έχουμε μία νέα πραγματικότητα, είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη της πολυπόθητης συμφωνίας με τις εταίρες χώρες και δίνουμε την ύστατη μάχη για να είμαστε σύντομα σε θέση να επιστρέψουμε στο ακέραιο το ποσό που κατέθεσε ο κύριος Σαββίδης στα ταμεία του Δημοσίου. Και τότε να δω τους λακέδες την αντίδρασης πού θα βρούν μακαρόνια για την πολυπόθητη αστακομακαρονάδα τους. Γιατί μόνον αυτοί θα υποφέρουν από την εξομοίωση της τιμής των συσκευασμένων ζυμαρικών με τον φρέσκο αστακό και όχι ο απλός λαός»!

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Φίλης έχει να κάνει και με το γεγονός του ότι οι Ρώσοι φίλοι αρνήθηκαν εμφατικά να συνδράμουν την Κυβέρνηση στον υπέρ πάντων αγώνα της. Ενώ, οι πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες από ξένα μέσα ενημέρωσης και θέλουν τον Υπουργό Αμύνης κ. Πάνο Καμμένο να είναι έτοιμος να ρίξει ναπάλμ στο Κούγκι όπου ο προνοητικός Ιβάν φυγάδευσε τεράστια αποθέματα ζυμαρικών, κρίνονται απόλυτα ανακριβείς.

Παραμένουμε σε ετοιμότητα και θα σας ενημερώνουμε άμεσα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις! Απευθυνόμαστε και στον Μεγαλοδύναμο Μεγαλομέτοχο, θυμίζοντάς του την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του και τον (παρα)καλούμε: Ιβάν… Μη μασάς!

Recommended Posts