Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

paokeisai
infographics

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΑΣΤΑΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σύμφωνα με τη θεωρία της Εγκληματολογίας, ο ένοχος ενός εγκλήματος πληροί τρεις προϋποθέσεις: ότι είχε κίνητρο, είχε τα μέσα, είχε και την ευκαιρία! Η Στατιστική από την άλλη, είναι μια επιστήμη με κύριο αντικείμενό της τη συλλογή, ταξινόμηση, επεξεργασία και ερμηνεία όλων των δεδομένων, με βασικό σκοπό την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων και τελικά, τη λήψη ορθών αποφάσεων.

Αν λοιπόν κάποιοι –όπως εγώ– επιμένουμε να θεωρούμε εγκληματική τη φετινή μας πορεία, όπου ομολογουμένως η ασπρόμαυρη αρμάδα κατάντησε από τους πανηγυρισμούς …για τα πανηγύρια, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε με ψυχραιμία και πάνω από όλα λογική, τα στατιστικά αυτής της αποτυχημένης χρονιάς.

Ο αγαπημένος μου Ισπανός ζωγράφος Φρανθίσκο Γκόγια, έλεγε ότι ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα! Στα μέρη μου πάλι, λένε κοντά στο νου κι η γνώση. Εγώ ένα θα πω: Αμήν!

η λυπητερή

Εδώ μπορείτε να δείτε, πέρα από την τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τη συγκομιδή βαθμών του Δικέφαλου ανά αγωνιστική, σε σύγκριση με αυτή του πρωταθλητή Γαύρου.

παραφάγαμε
και φέτος

Tα γκολάκια που ρίξαμε σε σχέση μ’ αυτά που πνίξαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και φυσικά, τα αντίστοιχα των Γαύρων.

Και σ’ αυτούς τους συγκριτικούς πίνακες γίνεται περισσότερο κατανοητή η κοιλιά
που άρχισε από τα τέλη του 2014 και συνεχίστηκε μέχρι
τελικής πτώσης!

τα λερωμένα
τ’ άπλυτα

Νίκες, ήττες και ισοπαλίες. Εντός, εκτός και …επί τα αυτά.
Παραήμασταν …φιλόξενοι στο σπίτι μας και το πληρώσαμε ακριβά!

αν είναι να ’ρθει θε να ’ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει

Στα play-off βγάλαμε τον χειρότερο εαυτό μας. Τα στατιστικά μιλάν από μόνα τους!

…και να ποιός φταίει για το χάλι μας!

Η δημοσκόπησή μας διήρκεσε από Τετάρτη 3 έως Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 και το σύνολο των 915 ψήφων κατανεμήθηκε ως εξής. Τα συμπεράσματα
–όπως άλλωστε και οι ψήφοι– δικά σας.

ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ …ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΠΑΟΚ это ты… Ебутся Легенда и Пирей!

Recommended Posts